O nama

Kompanija BY MAGIC, osnovana 2015. godine u Nišu, se bavi proizvodnjom i prodajom parfema i dezinfekcionih sredstava. U saradnji sa svetskim parfemskim kućama obezbeđuje visok kvalitet By Magic proizvoda, koji svakodnevno čine svakodnevnicu naših klijenata magičnom

Misija i vizija naše firme

Od samog početka osnivanja, poslovna politika firme jeste obezbeđenje visokog kvaliteta i pružanje vrhunskih mirisnih nota po pristupačnim cenama. Vodeći se ovim principom, kreirana su sredstva za dezinfekciju ruku sa bazom parfema u sebi. Cilj je izgradnja prepoznatljivog globalnog brenda, koji će u korak sa novim tehnologijama i trendovima i kroz unapređivanje znanja i organizacione strukture ispuniti očekivanja kupaca.

Vrhunski kvalitet

By Magic se trudi da kupcima pruže najkvalitetnije mirise, te stoga vešto kreira proizvode prema najvišim standardima. Bezbednost By Magic proizvoda se nalazi na prvom mestu, što je potvrđeno brojnim sertifikatima.

Najnovija tehnologija

Proces proizvodnje se odvija u modernoj BY MAGIC fabrici koja je opremljena po evropskim standardima. U svakoj fazi procesa proizvodnje, kontrola kvaliteta se vrši u skladu sa važećim tehnološkim standardima kako bi se osigurao visok kvalitet i sigurnost.

Lepota je u jednostavnosti

Svedena i elegantna ambalaža i magični sastav u bočicama, učiniće da nakon jednog korišćenja zavolite By Magic proizvode!