Koji parfemi odgovaraju Vagama?

Parfem i dobar miris ne govore samo o ličnoj higijeni i čistoći jedne osobe. Već duži vremenski period on predstavlja lični pečat, karakteristiku po kojoj ćete ostati upamćeni.  Smatra se da dominantne i jake osobe koriste snažne i dugotrajne parfeme, romantičarima više leže puderaste i cvetne note, a avanturisti vole citrusne i sveže mirise.

Trenutno, tačnije u periodu od 23. septembra do 22. oktobra se Mesec nalazi u znaku Vage, pa osobe rođene u ovom periodu pripadaju ovom vazdušnom znaku.

Osobe u znaku Vage imaju specifičan ukus kada je izbor parfema u pitanju. One su oprezne i samouverene i kada pronađu odgovarajući parfem u stanju su da ga ne menjaju godinama. Vage se najčešće opredeljuju za klasike, za dobro poznate parfeme, kojima će ostaviti dobar utisak na okolinu.

Ženskim Vagama najviše odgovaraju ženstveni, nežni i umereni parfemi. Njima leže mirisi poput Five by Five i Me adore.

Muškarac rođen u znaku Vage bira miris koji će naglasiti njegov karakter i istaći njegovu muževnost. Kako je parfem dobar pokazatelj nečijeg karaktera, mlađe osobe se odlučuju za sveže, laganije i letnje mirise poput parfema Aqua i Blue drops, a ozbiljni muškarci se opredeljuju za teže i snažne parfeme poput Dark code-a.

Ukoliko ste u nedoumici koji bi od 52 mirisne note legao baš Vama, nadamo se da Vam je ovaj članak bio od pomoći. Takođe evo saveta ukoliko još uvek ne znate šta da odnesete kao rođendanski poklon jednoj Vagi. U nastavku ćete pronaći linkove putem kojih možete naručiti ove parfeme ili pogledati na kom prodajnom mestu u Vašoj blizini možete kupiti parfem.

Me adore

Five by five

Aqua

Blue drops

Dark code

Prodajna mesta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *